Wednesday, 25 May 2011

Yahooooo !! Dean List !!

Assalamuallaikum pembaca-pembaca Oh Kecik!

Wakakak, korang mesti r terkejut kalo kecik dapat DEAN LIST...
Silap besar lah, result aku biase-biase jer. Sumpah, kalo aq DL aku belanje korang makan !! wakakaka. Semua lepas aku dah bersukur.. Alhamdulillah~

Kepade sesiape pembaca Oh Kecik !! yg mendapat DL, tahniah.. kepada yg kurang bernasib baik cam aku ni " Kte cube lagi!! Tengkat kan Lagi usaha !! Jage ko Sem dpn !! " . hikhikhik .. Aku pon da bosan dngan quote ni, every Sem 2 je r yg aq slalu pikir kan. Kesedaran itu penting ( ceh wah, cakap cam bagus jer ). Doa kn aku supaye boleh usaha dengan lebih gigih lagi di masa hadapan.

Wahh, dah sem 5 ye aq ni.. Paper pon bnyak g nk Clear kn g. So, wait me SEGAMAT.. 28 haribulan ni aq terjah ko balik. Jumpe pon lagi member2 aku selepas 3 mgu bercuti nih.

Aku penat nk menyembang gaban g ni. Banyak kje g nk buat. Urmmmm, mak aq masak sedap ni, chaww dlu
wakakaka

Tahniah ngan result korang !!
^_^

2 comments:

  1. DL sial..kahkahkah! boleh la makan sesama sem depan..weyu!!

    AHAHAHAA

    *weh..buang verification word dekat komen..tukar setting kau..susah aku nak komen

    ReplyDelete
  2. hahaha, la mase lak aq DL dow,
    yey makan same, tp ko belanje r siak.

    *Dah tuka da setting, semua orang leh koment skung.. thankz zam

    ReplyDelete