Friday, 27 May 2011

Tabiat Buruk ! #1

Assalamuallaikum~

Alamak Sory Lor, 1 hari aku terskip nak wat entry.. sob.. sob
Ape-ape pon now i would like to tell story pasal tabiat buruk. (terspeaking lak..hikhik) . Ala semua orang ade tabiat buruk masing-masing.. Ada betui an an.. 

Tadi, time aku baring-baring sambil korek idong... Tibe-tibe lak aku terpikir sejenak " Alamak terkorek idong lak, seb bek line clear " sambil tersengih sorang-sorang. Bile pikir balik kelakar siak. Muahaha. Tapi an kadang-kadang time kat public area pon ade je yang aku tengok pakcik, makcik, awek, dak2 bujang kat table makan or mane-mane lah.. Selambe jer korek idong atau specific name nye nose gne jari kelingkingnya korek dengan feeeelnye.. huhu aku pon wak wat pon segan. Ade yang lagi POWER korek idong atau telinge wif object, macam kunci kereta, lidi penyapu, kertas dan macam-macam g lah yang muat disumbatnye. Salute korang beb kalo korang leh korek idong or telinge gne berus jamban. Mau rabak telinga korang an. wakakakaka. Hahaha, walaupon aku sembang kencang, tapi tabiat ni reality doh.

p/s : Lain kali nak korek-korek tu, cover lah skit.. Jangan r smpai orang sekeliling nampak korang korek hidung tuu, Nanti orang pandang slek, arap muke ke kacak, cun, bergaya, semegah, tp... Opsss telebee pulak.. wakakaaka.

Nantikan tabiat buruk yang akan datang. Lek-lek, bagi aku pikir dulu k . (mencari slek orag len, slek sendiri tidak nampak) hikhik ;3
Oh lupe nak cakap, Story yang aku cerita ni xder kne mengena dngan sipulan n sipulan..
Kalo sape-sape ad idea nak aku cerita an pasal tabiat buruk yang orang selalu xreti nk cover just leave a comment, skung sape-sape pon leh komen, aku dah tuka setting.. thank zam.. wekkk ;P

2 comments:

  1. kahkahkah..terselit plak nama aku eh kt situ

    *weh..aku risau ni weh..cillake

    ReplyDelete
  2. Hahaha,
    betwol ape yg aku cakap 2.

    *isau? asal doh? call aku sudah

    ReplyDelete