Friday, 27 May 2011

Tabiat Buruk ! #2

Assalamuallikum~

Kembali lagi kita kepada isu tabiat buruk ni k, Dalam banyak-banyak tabiat buruk ni an, tabiat ni la yang tidak ada sama sekali berlaku, terjadi, berjangkit, merasa dan aku alami.. Hah, cube teka la kalau berani ! makan kasut ? bukan, julat selipar ? bukan ! masuk alkuarium? bukan lah !! Abis itu ape kecik io !! hahaha..kk, Aku bagi clue la skit, kalo orang yang ada tabiat ni tengah makan, jalan-jalan, menonggeng, kira semut di halaman rumah then kalo korang menjerit kt gegendang telinganya yg gedang tu or cuit mana-mana bahagian angota badannya dalam keadaan senyap(silent mode). Mau dye terkejut berok tahap gaban, itu kire baik g kalo orang yg jenis tak makan saman mau dye (Pannng!!) bagi kaki kasi metutop u punya kepala, wakakaka.. Korang dah leh agak kan ape tabiat buruk yg aku cuba sampai kan... Dah tentu lah Melatah atau kata lain systemmonoksidabereiaia(by Dr.Kecik), hah,hah,hah. Ohhhmakkaww! 

Aku xbeberapa sure lah melatah ni adalah prilaku yg dibuat-buat atau pun tidak disengajakan oleh individu yang memiliki tabiat ini. Walaupon korang xnak tau, tapi aku nak beritahu gak story nih, Dulu lah, time aku muda-muda, aku kena masuk kem PLKN, maklum lah, aku ni an xbeberapa nak tough sngat an so kene la g kem tu, Dalam kem 2 lah, ade lah awek cun, seputih melepah muka nya dan se ayu si bayu-bayu, tapi...urmmm tapi.. melatah.. reject trus (ceh wah cam gud-gud lak aku ni) Di sebab kan dia, 1 camp dapat wabak melatah nih ! Aku pon heran gak lah an, melatah ni merebak ke ? jom kita cuba tanya doctor pakar tentang isu ini, iaitu Dr Kecik ThebigLiar. Kita dengar hujah-hujahnya yang cam siak.. ^_^
"ok, urmm ok.. Ohh yer tabiat melatah eh.. ok, tapi saya kurang pasti r tabiat asalnya daripada mana, tapi setau saya kan, urmm ianya datangnya daripada zaman-zaman dahulu kala. Ianya adalah hasil daripada ketidak kesempurnaan teory yang dibuat oleh Albert Anstown, di mana rosaknya hormon dioduo yang kita tau wujudnya di tengah-tengah diantara saluran punggung dan pusat.. Nak saya tunjukkn ke visualnya.. k xyah, bgus2.. Kita terus kn lagi dengaannnnnn...Ohhhhpooochooooot!! kucing ko sundal !! " by Dr kecik ThebigLiar 
Aku dah tempeleng da muka doctor yang xleh pakai nih, dye sendiri melatah,, aduhaiiiii.. nasib baik lah aku xder tabiat ni, kalo x asek kne bahan je ngan member-member (sbb aku kaki bahan dak-dak melatah kuat,,kihkih)

p/s : Lekas-lekas lah hilang kan tabiat buruk nih, ianya tidak memberikan faedah langsung, malah ia akan membawa ke tua nanti, lagi lah payah, bawak-bawak lah g jumpe doctor ke, ustad ke, belia yang telah sembuh tabiat nih, mintak lah tips-tips daripada mereka, susah sngat keh...
Anyway, abis dah aku bersembang kapal kat sini, so, tugu episod tabiat yang akan datang yehhh, baibai~

1 comment:

  1. kikikiki..seronot lagi!

    update cepat2 eh..nak bacew~

    ReplyDelete